ADHK 30. Olağan Kongresi

ADHK 30. Olağan Kongresi

Nisan ayının Türkiye / Kuzey Kürdistan emekçileri ve halkları için iki büyük tarihsel gelişimin yaşandığı ay olması itibarıyla da ayrı bir önem ve anlamdadır. 24 Nisan Türk egemenlik sisteminin Ermeni halkına karşı gerçekleştirdiği insanlık dışı soykırımın yıl dönümüdür. Yine 24 Nisan 1972’de, Türkiye / Kuzey Kürdistan işçi sınıfı, emekçileri, ezilen ulusları, halkları ve inançlarının Proleter Öncü’sünün ‘’ Nisan Güneşi’’ olarak doğduğu gündür. Bu vesileyle Ermeni soykırımını bir kez daha nefretle kınıyor ve Ermeni halkının tarihsel acısını paylaşıyoruz. Yine Proleter Öncü’nün 52. direniş ve mücadele tarihini devrimci coşkumuzla bir kez daha selamlıyoruz.  

ADHK 30. Olağan Kongresinde Buluşalım!

Çağrımız; başta işçi,emekçi ve göçmenler olmak üzere, emperyalist, kapitalist barbarlığın mengenesinde ezilen tüm insanlaradır.

Emperyalist, kapitalist tüm savaş ve saldırılara, ırkçılığa, ayrımcılığa, egemen cinsiyetçi baskıya, doğa ve çevre katliamlarına karşı; ADHK‘mızın 30. Kongresinde yeni bir dünyanın mümkün olabileceğini haykırmak için, buluşalım, örgütlenelim, birlikte kazanalım.

ADHK (Avrupa Demokratik Haklar Konfederasyonu)

Mart 2024

ETKİNLİK YERİ: Frankfurt

ADRES: Haus Der Jugend

KONUM:

https://maps.app.goo.gl/WixR3gAy9sHmh8BV6